Skip to main content

2023. június 27-én Boncsér Sára és Temesvári Orsolya tartottak egy remek hangulatú, teljesen akadálymentes  workshopot a Magnet Közösségi Házban, melynek során a mások előtti megszólalás rejtelmeibe kóstolhattak bele a résztvevők.

Résztvevőink tapasztalt trénereink segítségével, interaktív formában, biztonságos környezetben tanulhattak arról, hogy hogyan beszéljenek mások előtt hatékonyan (akár a nyilvánosság előtt), és mi az, amit érdemes elkerülniük. 

Bár ezek a helyzetek sokak számára tartogatnak kihívásokat, és speciális igények szempontjából is nagyon színes csapat gyűlt össze a teremben, mindenki lelkesen, a másikra figyelve vágott bele az interaktív feladatok megoldásába és a tanulásba. A résztvevők többek között megfogalmazták, hogy miben szeretnének fejlődni, párokban és kiscsoportokban beszélgettek különböző témákról, és szuperhősökként mutatták be egymást a többieknek. 

Ozsvát Fatime így fogalmazta meg, milyen élmény volt számára a workshopon való részvétel:

Nem sokkal a workshop meghirdetése előtt gondolkodtam azon, hogy szeretném leküzdeni a nyilvános beszédtől való félelmemet. És mikor megláttam a lehetőséget, arra gondoltam: Hű, ez nem véletlen, ez egy Isten adta lehetőség.

Egy kicsit félve jelentkeztem, amit végül nem bántam meg. Ki kellett lépnem a komfortzónámból. A workshop szuper élmény volt a számomra. Láttam, hogy hozzám hasonlóan, sokan félnek a nyilvánosság előtti megszólalástól. Úgy éreztem, hogy megértenek, és gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Szerintem sikerült szintet lépnem. Level up! A résztvevőknek gratula a bátorsághoz. A szervezőknek, pedig nagy köszönet jár. Meleg szívvel ajánlom minden érdeklődőnek a következő ilyen alkalmon való részvételt.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a hasonló fejlődési lehetőségekről, akkor kövess minket, mert hamarosan meghirdetjük az őszi workshopok időpontjait!

Megszakítás