Skip to main content
fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek képzése

Célunk egy olyan világ, ami befogadó, szolidáris, ahol az ép és a fogyatékossággal élő emberek közötti kapcsolatok partneriek, valamint egymást építőek.

Stratégia partnereinkkel ezen dolgozunk. Ezek a felelős munkaadók hozzák létre azokat a friss trendeket, melyek hosszútávon megváltoztatják a társadalom hozzáállását.

Vállalati partnereinkkel szoros együttműködésben szakmai képzéseket nyújtunk jelöltjeinknek olyan kiemelten keresett területeken, mint például adatelemzés, pénzügyi asszisztencia, szoftver tesztelés, kedvezményes nyelvtanulási lehetőség, projektmenedzsment, digitális akadálymentesítés.

Önkéntes munkatársaink további területeken támogatnak bennünket, jogi konzultációtól a social média területéig bezárólag.

Önkéntes mentorok támogatják a megváltozott munkaképességű jelölteket szakmai fejlődésükben és karrierjük beindításában.

Fordulj a Skillyhez, és erősítsd a felelős vállalatok táborát, járulj hozzá egy befogadóbb, igazságosabb és ezáltal fenntarthatóbb társadalom kialakításához!

fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek képzése

Pénzt adományozok 

Felajánlásaidat a következő bankszámlaszámokra teheted meg:

HUF számla: 16200106-11654940

EUR számla: IBAN HU41 1620 0223 1018 0309 0000 0000 

PATREON-os támogatási lehetőség

https://www.patreon.com/skillyjobs

Köszönjük!

Megszakítás