Skip to main content
Skilly Karrier Akadémia Logó 2

A Skilly segít kulcsfontosságú képességek és kompetenciák megszerzésében és fejlesztésében és karriered beindításában. 

Segítünk szakmai profilod tökéletesítésében, tréningjeinkkel, képzéseinkkel pedig tudásodat és képességeid fejlesztheted.

A Skilly legtöbb szolgáltatását ingyenesen veheted igénybe megváltozott munkaképességű álláskeresőként. Azokon a képzéseken, ahol részvételi díjat kérünk, lehetőség van ösztöndíjas formában is részt venni, egyéni elbírálás alapján.

Vágj bele most, regisztrálj hozzánk, és csatlakozz a Skilly közösségéhez!

A Skilly Karrier Akadémia egy átfogó oktatási program, amely különböző fejlődési lehetőségeket kínál fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek számára, figyelembe véve egyéni igényeiket és szükségleteiket.

Bővítsd lehetőségeidet azzal, hogy részt veszel készségfejlesztő és szakmai képzéseinken és fejleszted magad velünk.

A Karrier Akadémia minőségi, akadálymentesen hozzáférhető képzéseket, tréningeket nyújt ingyenesen, vagy kedvező áron. A programok interaktívak, kis csoportokban vagy egyénileg zajlanak biztonságos környezetben, ahol arra bátorítjuk a résztvevőket, hogy osszák meg saját tapasztalataikat a többiekkel, és ne féljenek feltenni a kérdéseiket az adott témában.

A Karrier Akadémia tréneri csapata inkluzív: a tréningeken a tréneri párosokból a legtöbb esetben az egyik tag fogyatékossággal élő szakember.

fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek képzése

Szakmai képzések

Folyamatosan bővülő képzési kínálatunkban olyan szakmák alapjait sajátíthatod el, amelyek növelik az esélyeidet arra, hogy menő állást kapj a nyílt munkaerőpiacon. 

Soron következő szakmai képzések 2024 tavaszán:

  • Projektmenedzser és adatelemző
  • Pénzügyi adminisztráció

Karrier mentorálás

Szakmai képzéseink résztvevői számára ingyenes, karrierre fókuszáló mentorálási lehetőséget kínálunk, ahol a jelentkezők tapasztalt, önkéntes mentorok támogatásával finomítják jelentkezési anyagaikat és kapnak hasznos tanácsokat a sikeres elhelyezkedéshez vagy a szakmai előrelépéshez.

Készségfejlesztő tréningek

Az ingyenes, nyílt tréningeken olyan készségeket és képességeket sajátíthatsz el, amelyek, bár nem kötődnek egy konkrét szakmához, nagyon fontosak a sikeres elhelyezkedéshez és a munkahelyi beilleszkedéshez. Itt muníciót gyűjthetsz a nyílt munkaerőpiac kihívásaira.
A kiscsoportos, interaktív alkalmakon olyan témákról tanulunk közösen, mint a speciális igények kommunikációja, a mások előtti beszéd, ütős önéletrajz készítése, vagy a konfliktuskezelés. Megtapasztalhatod, hogy mi segíti a hatékony emberi kommunikációt, hogyan légy magabiztosabb egy kihívást jelentő kommunikációs helyzetben, vagy éppen hogyan állj helyt egy állásinterjún.

Közösségi programok

Regisztráltjaink számára teljeskörűen akadálymentes módon kínálunk színes, szórakoztató programokat: kvíz estéket, közös társasjátékozást, improvizációs játékokat és további interaktív lehetőségeket. Célunk, hogy lehetőségetek legyen a kikapcsolódásra, értékes kapcsolatépítésre és mindenek felett szeretnénk, ha felszabadultan, jól éreznétek magatokat.

Angol nyelvi képzés

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy akadálymentes és ingyenes, vagy kedvezményes nyelvtanulási lehetőséget tudjunk kínálni regisztráltjainknak, mert tudjuk mennyire fontos a magabiztos nyelvtudás ahhoz, hogy valóban méltó munkahelyen helyezkedhess el.

Hogyan tudsz csatlakozni a Karrier Akadémiához?

  • Regisztrálj hozzánk a jelentkezési lap kitöltésével, hogy elsőként értesülj a programjainkról, és a csak Skilly regisztráltaknak kínált lehetőségekről!
  • Keresd Juhos Katát a kata.juhos@skillyjobs.org címen
  • Kövess minket a social médiában, és találkozzunk nyilvános eseményeinken! 
  • Ahol megtalálsz: Facebook, LinkedIN, Instagram
fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek képzése

A Karrier Akadémia társadalmi háttere

Megváltozott munkaképességű embereknek korlátozott lehetőségük van részt venni költséges, magas színvonalú képzéseken, valamint kevés az akadálymentes képzés. Alacsony fizetőképességük miatt nem válnak piacképes szereplőkké, és így nem részesülnek a piaci megoldásokból, emiatt gyakran nem kezelik prioritásként változatos hozzáférési szükségleteiket.

Azok, akik nem láthatók a nyílt munkaerőpiacon, sokszor alacsonyabb státuszú munkákat végeznek (például konyhai kisegítő, takarítás), mint amit a képzettségük, képességeik lehetővé tennének. A munkanélküliség vagy ezen munkák hatására nő az elszigeteltségük, alig láthatóak a társadalom számára, sokszor akik dolgoznak, azok sem látható társadalmi szereplők.

Erre egy innovatív megoldás a Karrier Akadémia. 

Megszakítás