Skip to main content

Rólunk mondták

Olyan lehetőségeket biztosít, amiket máshogy nem kapnánk meg, és mindezt olyan hangvételben teszi, hogy az ember biztonságban érezhesse magát. Egy igazi híd azok között, akikben ott rejlik a lehetőség, és akik megadják azt.

Mióta elkezdtem szoftvertesztelőként dolgozni, újra megnyílt bennem az a bizonyos csatorna, amikor nem csak úgy hagyom, hogy kövessék egymást a napok, hanem értékesnek érzem magam, motiváltan állok neki a hétnek, és képes lehetek gondoskodni magamról, terveket szőni. Én tényleg csodaként élem meg azt, ami most velem történik. Nem lehetek elég hálás.

Annamária

A képzések abban segítenek, hogy közelebb kerüljünk az átlagemberekhez. Megtanuljuk, hogy hogyan segítsünk nekik megtalálni a hozzánk vezető utat.

Marcel

Ha nem is mindig látszik egyből a fejlődés, de később bebizonyosodik, hogy képes vagyok a változásra. Ha megragadnék egy szinten vagy nem próbálnék ki új helyzeteket, akkor nem derülne ki, hogy tudok változtatni. A Skilly ebben tud nekem segíteni.

Henrietta

Megtapasztalhattam, hogy bár nekem sem könnyű a saját helyzetem, de mások is küzdenek nehézségekkel, és így nem vagyok egyedül.

Viktor

Nagyon hasznos, amit csinálnak, rengeteget segítenek a kurzusaikkal, javul a kommunikációm, amitől magabiztosabban érzem magam, irányt mutat és fejlődhetek. Megismerhetem mások helyzetét, ami segít átértékelni a sajátomat. Nagyon motiváló és inspiráló az egész. Örülök, hogy rátaláltam a Skillyre.

P. Gábor

Nagyon profi és nyitott a közösség. Itt tényleg a mentoráltakért van az összes rendezvény és program.

B. Gábor

A CV-írás képzésen kaptam új információkat, például az állásjelentkezés menetéről. Tudom, hogy mi az a rendszer, amit a HR-esek kezelnek a jelentkezések tárolására. Ez volt a leghasznosabb dolog. Megismertem egy új önéletrajz készítő programot, a FIGMA-t, ami kiváltja az Adobe-programokat.

Éva

A nyilvános beszéd tréning óta tudatosan figyelek arra, hogy használjam az ott tanult technikákat a mindennapokban. Sokkal nyugodtabb a kommunikációm, és pozitívan kapcsolódok be a beszélgetésekbe. A Skilly által szervezett képzések segítenek abban, hogy a készségszintű tudás hatékonyabban épüljön be a mindennapokba.

Judit

Szupik vagytok és örülök neki hogy egy ilyen csapatot ismerhetek, akik fejlődnek, változnak és sok célt érnek el. Nagyon nagy motiváció vagytok nekem, nagyon örülök hogy rátok találtam. A Skillynek köszönhetem, hogy munkám van, hogy tanulhattok és pozitív emberekkel vehetem magamat körül!

Suzana Knezevic
Megszakítás