Skip to main content

A Career4all Train the Trainer Academy az Erasmus+ program része, amely az európai oktatást, képzést, ifjúságot és sportot támogatja. Ez az osztrák, bolgár és magyar Jamba szervezetek közös kezdeményezése.

 

A projekt célja az oktatási szakemberek és dolgozók kapacitásának növelése, hogy képesek legyenek pályaorientációs tanácsadást nyújtani fogyatékossággal élő és krónikus beteg fiataloknak. Az együttműködés célja a méltányosság előmozdítása, a szakképzési programokhoz való egyenlő hozzáférés támogatása, valamint több lehetőség megteremtése a karrierépítésre és a társadalmi befogadásra.

 

A Jamba csapatai a projektben sikeres európai gyakorlatokat fognak alkalmazni az emberek oktatásának, képzésének és foglalkoztatásának támogatása érdekében. A résztvevőktől elvárják, hogy a megszerzett tudást átadják tanítványaiknak.

 

A programot a résztvevők széles körének tervezték:

  • 18 és 45 év közötti KÉPZŐK (beleértve fogyatékossággal élő képzőket is), akik szívesen megtanulnák, hogyan támogassák a fogyatékossággal élő és a krónikus beteg klienseiket, akik fiatalokkal foglalkoznak és/vagy az ifjúságpolitika végrehajtását vagy az ifjúsági ellátást irányító szerepet töltenek be; és
  • 18 és 29 év közötti, fogyatékossággal élő és krónikus beteg személyek.

 

A projekt során szerzett tapasztalatok alapján a Jamba egy egységes munkakeretet – eszköztárat és iránymutatásokat – fog készíteni, amelyek a program után online elérhetőek lesznek mindenki számára, aki többet szeretne megtudni, és aki szívesen kezdene el dolgozni a területen.

 

 

Project announcement in English: https://jambacareers.at/en/career4all-train-the-trainer-academy/

Megszakítás