Skip to main content

Turbózd fel az önéletrajzod és tanulj meg meggyőzően kommunikálni személyes igényeidről. Közkedvelt workshopjainkon fontos készségeket fejleszthetsz a Skillyvel!

 

1. Önéletrajz-fejlesztő képzés

Mitől lesz meggyőző egy önéletrajz? Hogyan lehet tartalmassá és széppé tenni az álláskeresők és karrierváltók számára ezt az egyik legfontosabb dokumentumot? Ingyenes és akadálymentes tréningünkön nem csak az ütős önéletrajz jellemzőiről tudhatsz meg többet, de megismerkedhetsz egy ingyenes program, a Figma használatának alapjaival is.

Neked szól ez a tréning, ha: 

  • rendszeresen és magabiztosan használod a Microsoft Office alkalmazásokat 
  • szívesen ismerkedsz új programokkal, könnyen kiigazodsz egy online felületen 
  • érdeklődsz a grafikai tervezés alapjai iránt

Tapasztalt trénerek segítségével, interaktív formában, biztonságos környezetben oszthatod meg az önéletrajz elkészítésével kapcsolatos tapasztalataidat és teheted fel a kérdéseidet.

Trénerek: 

  • Balogh Natália: Több, mint 12 ève dolgozik humanerőforrás menedzsment területen. Ez idő alatt nemzetközi nagyvállalatoknál, több iparágban is tapasztalatot szerzett szakértői, valamint vezetői pozíciókban toborzás-kiválasztás, HR stratégia, szervezet- és tehetségfejlesztés terén. A Skilly  által nyújtott “Career for all” tréningnek köszönhetően 2022 óta foglalkozik megváltozott munkaképességű emberek karrierfejlesztésével.
  • Lábszki Anna: A SignCoders csapatát erősíti grafikusként. Minden munkatársa siket vagy hallássérült valamely mértékben, ezért a csapat hétköznapi nyelve a jelnyelv. Siketként jól ismeri a munkakeresés nehézségeit, akadályait, kudarcait. Szívügye, hogy segíthessen minél több érintett számára méltó munkahelyet találni egy kiemelkedő önéletrajz segítségével. 

Mikor? 2024. április 19. 15:30-19:30

Hol? Budapest, belváros, akadálymentes helyszín

Jelentkezés módja: az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével: https://forms.gle/n9EXtsptHm5KP5tx6 

Jelentkezési határidő: 2024. április 13. 

A jelentkezés önmagában nem jelent automatikusan részvételi lehetőséget a workshopon, a jelentkezési lapban megadott válaszok alapján fogjuk kiválasztani a résztvevőket.

Fontos információ: a Figma felülete sajnos nem akadálymentes látássérült emberek számára, így őket más programjainkon várjuk szeretettel.

2. Workshop a speciális igények és a személyes erősségek kommunikációjáról 

Be kell-e számolnom a fogyatékosságomról, ha az nem látszik rajtam? Érdemes-e beszélnem róla, ha vannak látható jelei? Hogyan fogalmazzak, ha én szívesen megtenném?

Hogyan beszéljünk magabiztosan a személyes erősségeinkről, vagy az egyéni igényeinkről?

Ingyenes, akadálymentes workshopunkon olyan, a gyakorlatban is könnyen alkalmazható kommunikációs technikákat sajátíthatsz el és próbálhatsz ki, melyek segítenek abban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb mondatokat, amikor a speciális szükségleteidről beszélgetsz valakivel, és amelyekkel bátran kifejezheted azt is, hogy mi az, amiben igazán jó vagy.

Tapasztalt trénerek segítségével, interaktív formában, biztonságos környezetben oszthatod meg a témával kapcsolatos tapasztalataidat, és bátran felteheted a kérdéseidet.

Trénerek:

  • Boncsér Sára: kommunikációs tréner és improvizációs színész, módszerének fókuszában a nyilvános szereplés okozta szorongás oldása, a partnerség és az ismeretlen helyzetekkel való megküzdés áll. Emellett a Skillyben céges kapcsolatok építésével foglalkozik.
  • Metykó Zsófia: Autizmus, ADHD tapasztalati szakértő. Diagnózisait felnőttként kapta, azóta ezek az identitásának fontos részei, szívesen beszél róluk. Fontosnak tartja a diverzitással, inklúzióval kapcsolatos információ terjesztést és érdekképviseletet. A Skillyben önkéntes mentorként is tevékenykedik.

Mikor? 2024. április 23. 15:30-19:30

Hol?  Budapest, belváros, akadálymentes helyszín

Jelentkezés módja: az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével: https://forms.gle/SweE66wVg7JfuJj19 

Jelentkezési határidő: 2024. április 16.

A jelentkezés önmagában nem jelent automatikusan részvételi lehetőséget a workshopon, a jelentkezési lapban megadott válaszok alapján fogjuk kiválasztani a résztvevőket.

Kérdés esetén keresd bátran Juhos Katát: kata.juhos@skillyjobs.org mindkét képzéssel kapcsolatban.

 

Megszakítás