Skip to main content

Az inkluzivitás és akadálymentesség egyre ismertebb fogalmak, de ez sokszor még mindig csak a fizikai akadálymenesítést jelenti.  

Egy valóban befogadó közösséghez a fogyatékossággal élő emberek szempontjából sokkal többre van szükség. Az autista, hallás- vagy látássérült embereknek eltérő szükségleteik lehetnek, melyekre ugyanúgy válaszolnunk kell. 

Civil, szociális és szakszervezeteknek és informális csoportoknak szóló képzésünkön érintett szakemberek segítségével mutatjuk meg, hogyan tudod hatékonyan bevonni a fogyatékossággal élő embereket. 

A képést kifejezetten ajánljuk azon szervezeteknek, akik olyan nyilvános képzéseket, eseményeket, rendezvényeket szerveznek, amelyekbe fogyatékossággal élő emberek is bekapcsolódhatnak.

Ha a fentiek a te civil szervezeted munkája során is felmerültek már, gyere el a Skilly ingyenes workshopjára, hogy közösen megtaláljuk a válaszokat!

Mikor? 2024. május 11., szombat, 11:00 – 17:00

Hol? Budapest, belváros, akadálymentes helyszín. (A pontos helyszínt a regisztrációban szereplő e-mail címre küldjük el.)

Jelentkezés az alábbi online regisztrációs lap kitöltésével: https://forms.gle/fhpFXLPFcimsZTUq9

Jelentkezési határidő: 2024. május 5.

A Skilly szakértő a fogyatékossággal élő emberek alkalmazásának terén.

Kérdés esetén keresd Juhos Kata oktatásszervezőt a kata.juhos@skillyjobs.org címen.

Megszakítás