Skip to main content

Hogyan működnek az emberek között kialakuló konfliktusok? Miként maradhatsz tárgyilagos egy konfliktushelyzetben? Hogyan hatnak a konfliktusok ránk és a körülöttünk lévő emberekre?

Ingyenes, akadálymentes workshopunkon nem csak ezekről a fontos témákról tanulunk majd közösen, de beszélünk arról is, hogy milyen eszközeink lehetnek egy konfliktushelyzet sikeres megoldására, és hogyan érdemes ilyen esetekben kommunikálnunk.

Tapasztalt trénerek segítségével, interaktív formában, biztonságos környezetben oszthatod meg a témával kapcsolatos tapasztalataidat és bátran felteheted a kérdéseidet.

Trénerek: 

  • Molnár Zóra  szociálpszichológus, közösségszervező és tréner. A Jambánál a Karrier Akadémia vezetőjeként a fogyatékossággal élő embereknek szóló képzési és egyéb fejlődési lehetőségek összehangolásával és fejlesztésével, valamint tréningtartással foglalkozik.
  • Salamon Dorottya tréner, mediátor, coach. Elsősorban vállalati környezetben tart különböző készségfejlesztő programokat. Szakterülete a konfliktusok kezelése, amire bizony céges környezetben is folyamatosan mutatkozik igény. Gyakran abban támogatja a vele dolgozó csapatokat, hogy vállalt vagy rejtett konfliktusaikat sikeresen fel tudják oldani és ezáltal a jó munkahelyi légkör mellett hatékonyabb és gyümölcsözőbb együttműködés alakuljon ki közöttük.  

Mikor? 2023.december 6. 16:00-20:00
Hol? Online, a Zoom akadálymentes felületén

Jelentkezés módja: az online jelentkezési lap kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 2023. november 26.

Kérdés esetén keresd bátran Juhos Katát: kata@jambajobs.org 

Megszakítás