Skip to main content

Mitől lesz meggyőző egy önéletrajz? Milyen kérdésekre lehet számítani az állásinterjún? Hogyan tehetsz jó benyomást a leendő munkaadódra, és mit érdemes inkább kerülni az első találkozás során? Olyan kérdések ezek, amik mindenkit foglalkoztatnak, aki munkát keres, vagy éppen karrierváltáson gondolkodik. A workshop betelt, de jelentkezésed várólistára fogadjuk.

Térítésmentes és akadálymentes workshopunkon nem csak ezekről a fontos témákról tanulunk majd közösen, de megismerkedünk egy ingyenes program, a Figma használatának alapjaival is, így a délután végére Te is elkészítheted majd az új, igazán menő önéletrajzodat!

Tapasztalt trénerek segítségével, interaktív formában, biztonságos környezetben oszthatod meg az álláskereséssel kapcsolatos tapasztalataidat és teheted fel a kérdéseidet.

Trénerek: 

  • Balogh Natália: Több, mint 12 éve dolgozik humánerőforràs menedzsment területen. Ez idő alatt nemzetközi nagyvállalatoknál, több iparágban is tapasztalatot szerzett szakértői, valamint vezetői pozíciókban toborzás-kiválasztás, HR stratégia, szervezet- és tehetségfejlesztés terén. A JAMBA által nyújtott “Career for all” tréningnek köszönhetően 2022 óta foglalkozik megváltozott munkaképességű emberek karrierfejlesztésével.
  • Lábszki Anna: A SignCoders csapatát erősíti grafikusként. Minden munkatársa siket vagy hallássérült valamely mértékben, ezért a csapat hétköznapi nyelve a jelnyelv. Siketként jól ismeri a munkakeresés nehézségeit, akadályait, kudarcait. Szívügye, hogy segíthessen minél több érintett számára méltó munkahelyet találni egy kiemelkedő önéletrajz segítségével. 

 

Mikor? 2023.november 25. 13:00-17:00 BETELT!

Hol? Budapest, belváros, (akadálymentes helyszín)

Jelentkezés módja: az online jelentkezési lap kitöltésével.

Jelentkezési határidő: 2023. november 18. 

A workshop betelt, de a jelentkezéseket továbbra is várjuk, várólistára helyezzük az érdeklődőket, és lemondás esetén jelentkezünk!

 

Kérdés esetén keresd bátran Juhos Katát: kata@jambajobs.org 

Megszakítás