Skip to main content

Hétfőtől indul láthatósági kampányunk, aminek keretein belül megismerhetsz 6 Jambást. Mesélnek majd sikereikről, kihívásaikról, kételyeikről, szempontjaikról és a Jambával való tapasztalataikról. 

 

A videókat együtt, inkluzívan terveztük. Azok vettek benne részt, akik ügyüknek érzik a társadalmi szemléletformálást és akik elég bátrak ahhoz, hogy megmutassák magukat, meséljenek sérülékenységeikről. Nagyon élveztük a közös alkotó munkát, tervezést, gondolkodást és a közös reflexiót – igazi csapattá értünk össze a folyamat során.

 

Elsőként (hétfőn) Brigit ismerhetitek meg, aki az alábbi összefoglalót írta induló kampányunkról:

 

“Annak érdekében, hogy megdöntsük a sztereotípiákat, amikkel a nagy átlag fel szokott ruházni minket, a Jamba idén nyáron készített egy kampányt, ami felhívja a figyelmet arra, hogy hiába élünk ilyen-olyan korlátokkal, azok némi segítséggel, empátiával, megértéssel ledönthetők, és mi is teljes értékű tagjai tudunk lenni a társadalomnak. Ennek a hogyanjáról, illetve a Jambával való együttműködésről fog a héten mesélni pár bevállalós Jambás, akiknek valamilyen formában már segített a csapat – vagy épp ő segített a Jambának. Reméljük, sokakhoz el fog jutni ez a kezdeményezés, és kicsit közelebb tudjuk hozni magunkat, mint embereket, és a Jambát, mint segítő kezet nyújtó szervezetet.

 

A Jamba missziója, hogy segítsen a fogyatékossággal élő, vagy bármilyen okból, megváltozott munkaképességű embereknek a számukra megfelelő munkahely megtalálásában, vagy akár csak a társadalomba való beilleszkedésben. Szeretnék, ha az emberek – köztük a munkáltatók is –, akiknek nincsenek hasonló nehézségeik, hozzánk, érintettekhez is úgy állnának, akár egy ép emberhez. Emiatt, azt gondolom, tevékenységük hiánypótló az országban.”


A videók a YouTube csatornánkon elérhetők, katt és ismerd meg a résztvevő Jambásokat!

 

A láthatósági projekt megvalósulását a JDC támogatta, akiknek ezúton is nagyon köszönjük, hogy az ügy mellé álltak!

 

Megszakítás