Skip to main content

Van egy szolgáltatásunk, amire nagyon büszkék vagyunk: befogadó, sokszínű munkahelyek létrejöttét készítjük elő. Javaslatokat teszünk arra, hogy hogyan tudna a szervezeted a befogadás következő lépcsőfokára lépni, majd összekapcsolunk felkészült megváltozott munkaképességű álláskeresőkkel. Segítünk fenntarthatóbbá és vonzóbbá válni a befektetők és ügyfelek számára.

A Niok Alapítvány idei Civil Díjára benyújtott 170 pályázatból ezzel ott vagyunk a legjobb 27 között! A Legjobb termék/szolgáltatás kategóriájában az “Inclusivity Health Check – szintlépés az inkluzív munkahelyekért” szolgáltatásunk versenyez a civil szektor szakmai díjának döntőjében.

Május 5-ig KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS keretében várják a szervezők a szavazataitokat a döntősökre.

Szeretnénk minél több cégnek segíteni, ezért kérünk, szavazz ránk

az alábbi linkre kattintva (asztali nézetben a hatodik sorban):


https://nlc.hu/civil-dij-2024/

 

Az Inclusivity Health Checkünkkel megtudod, hogy hol tartasz most és hogyan tudsz ideálisan fejlődni, mit kell tenned még ahhoz, hogy még befogadóbb munkahellyé válj.

Rendre azt tapasztaljuk – és a munkáltatói visszajelzések is ezt támasztják alá – hogy ha van szándék, nyitottság és akadálymentes munkakörnyezet, akkor a megváltozott munkaképességű kollégák is ugyanolyan jól tudnak teljesíteni, mint mindenki más, és a csapat teljes értékű tagjaként tudnak hozzájárulni a vállalati sikerekhez!

Egyben segítünk a vállalatoknak fenntarthatóbbá és vonzóbbá válni a befektetők és ügyfelek számára. Emellett az adott vállalat munkáltatói márkájára is hatással vagyunk: az elfogadó, befogadó, sokszínű vállalati kultúra érték a leendő munkavállalók szemében és a profiton túlmutató küldetéstudattal erősíti a nagyvállalatok szervezetét.

Megszakítás