Skip to main content

Jelenleg a JDC Grid programjának támogatásával egy olyan tréning kialakításán dolgozunk, amely lehetőséget nyújt fogyatékossággal élő személyek számára, hogy olyan készségeiket fejlesszék, melyek nem egy adott szakterülethez kapcsolódnak, de fontos szerepük van a sikeres munkavégzésben.

 

Ahhoz, hogy ez a képzés valóban olyan igényekre fókuszáljon, ami releváns álláskeresőinknek és amikre a versenyszférában szükség van, úgy gondoltuk, hogy először felmérjük a meglévő tudást és igényeket.

 

Ehhez első lépésként egy kérdőívet készítettünk, melynek kitöltése maximum 10-15 percet vesz igénybe! Ha fogyatékossággal élő személy vagy, kérlek támogasd munkánkat egy kitöltéssel, hogy olyan képzést tudjunk fejleszteni, amire a leginkább szükség van. A kérdőív kitöltésének határideje 2021. március 9. és ITT TALÁLHATÓ.


Azt tapasztaltuk az elmúlt másfél évben a munkánk során, hogy a Jambások sikeres elhelyezkedésnek a munkavállaló oldaláról 3 alappillére van. Az egyik az idegen nyelv ismeret, a másik a szakértelem egy területen, a harmadik pedig a soft skillek, tehát, hogy valaki mennyire kommunikál jól, milyen problémamegoldó, hogyan szervezi munkáját és illeszkedik be a munkaközösségbe. Jelenlegi részvételi kutatásunk ez utóbbi képességek megismerésére irányul.

Megszakítás