Skip to main content

LIVE: Zero Project Konferencia 2021 – részt veszünk a legmenőbb nemzetközi szakmai konferencia előadói között – Iva Tsolova, a Jamba Bulgaria és Jamba Austria alapítója, képviseli hálózatunkat.

Egy ingyenes, minimál regisztráció után tudtok részt venni a konferencián kényelmesen otthonról. Mi ma 4 órától leszünk a Channel 2-n, kapcsolódjatok be, nézzetek/hallgassatok meg minket és tudjatok meg többet arról, hogy mitől vagyunk különlegesek és hiánypótlóak. Regisztráció itt:

A Zero Conference 2021 a nagyszabású nemzetközi Zero Project záróeseménye, melynek missziója egy olyan világért dolgozni, melyben nincsenek akadályok. Idén is összegyűjtöttek példamutató kezdeményezéseket a világ minden tájáról, melyek hozzájárulnak, hogy minden fogyatékossággal élő embernek jobb legyen az élete és érvényesüljenek a jogai.

2021 témája a Foglalkoztatás és IKT (Információ és Kommunikáció Technológia). A nyertesek közül 66 fejlesztés a foglalkoztatási szektorból, 16 pedig az IKT területéről került ki – ők mind fogyatékossággal élő embereket támogatnak különböző országokban.

A világ minden tájáról jelentkező 475  kezdeményezés közül, akik értékes munkájukkal nap mint nap hozzátesznek a társadalomhoz, beválasztottak minket is a nyertes projektek sorába, amire nagyon büszkék vagyunk, ez az első komoly sikerünk, mint nemzetközi hálózat.

Itt megnézheted a többi  nyertes kezdeményezést, rendkívül inspiráló tevékenység! https://bit.ly/3g2uo9C

#ZeroCon21 #ZeroBarriers #DisabilityInclusion #Employment #ICT

Megszakítás